AK-SM 850: System manager

EN NY MARKEDSSTANDARD
Den nye AK-SM 850 fra Danfoss er resultatet av mange års forskning og utvikling for å skape en ny markeds-standard for kjølesystemer. Den benytter den nyeste teknologien på markedet for å gi brukeren maksimalt utbytte, både når det gjelder energieffektivitet, regulerings-alternativ og brukervennlighet.

FORBEDRET MATVARESIKKERHET 
AK-SM 850 er spesialkonstruert for matvareindustrien, med all funksjonalitet og alle verktøy som kreves for å dekke behovene dette medfører, inkludert kjøleregulering og overvåkning. Det er den mest fleksible løsningen for dagens behov, og balanserer kostnadseffektiv regulering, kontinuerlig energioptimalisering og langsiktig fleksibilitet, alt i én og samme brukervennlige styreenhet.

FJERNTILGANG TIL SYSTEMDATA 
Moderne verktøy, som den innebygde USB-minneporten, gjør det enkelt å oppdatere programvaren og lagre databasen. Remote Management Tool inngår i maskinen, og er et enkelt men kraftig verktøy som gjør det mulig å oppdatere og håndtere programvaren og hente ur data eksternt. AK-SM-enhetens innebygde web-server gir full fjerntilgang, med et avansert brukergrensesnitt hvor brukeren kan styre, vise og overvåke hele systemet fra hvor som helst.