Avslutningsstykke til kanal

ISOLERTE KOBBERRØR 
Kuldenor tilbyr isolerte kobberrør fra Inaba Denko. Disse rørene er anerkjente for sin høye kvalitet og enkle håndtering. De parvise koblingene er enkle å separere og rørene er svært fleksible og lette å bøye til selv uten verktøy. Rørenes veggtykkelsen er godkjent for bruk i alle typer kulde- og varmepumpeanlegg med en termisk resistens på 120 ºC, hvilket gir god isolasjon av høy kvalitet. Isolasjonen er i tillegg merket etter hver meter og slik skal det være lettere å holde oversikt på lengde. 

De isolerte kobberrørene imøtekommer de europeiske kravene for både kobberrør (EN12735-1) og isolasjon (EN13501-1) 

De isolerte kobberrørene leveres i kveiler på 20 meter, plugget og pakket i esker. 

 

KANALDELER 
Kuldenor lagerfører kanaldeler og deler av typen Slimduct (SD) fra Inaba Denko. Denne kanalentypen har lenge vært verdensledende på grunn av sin kvalitet, utforming og funksjonalitet. Kanalene er svært enkle å montere, passer inn i de fleste omgivelser og beskytter kobberrørene i mange år. 

Mens mange typer kanaler på markedet er utformet i sprø plastikk, er PVC-en i Slimduct-serien myg og flektibel. Dette betyr at kanalene tåler svært mye og man trenger ikke lenger være redd for å ødelegge kanalene under montering. Alle kanaler og kanaldeler finner du på vårt lager i Fossegrands 7b.