GADC

23. mai 2019

TÜV Süd HACCP Kuldenor Güntner
HACCP hygiene certificate 

Güntner Air cooler DUAL Compact er utviklet spesielt med tanke på kundens behov og krav ved bruk. Den siste generasjonen GADC oppfyller alle krev til moderne varmevekslere og kan fås med finneavstand 4 eller 7 mm. Fordamperen er sertifisert med Güntners hygiene standard og er perfekt til bruk i kommersiell bruk, i kjølerom og kjølelager. 

 

  • Alle deler (som lokk og bunnpanne) kan enkelt tas av for service og rengjøring og festes igjen raskt og enkelt. 
  • På den nye GADC tilbyr Güntner integrert kondensvannpumpe og kondenseringsrøret kan på den måten legges i senkede tak, framfor å dras gjennom kjølerommet. Dette er med på å beskytte rør i tillegg til at det gjør det enklere å komme til kondensvannet som må tømmes. 
  • I situasjoner med spesielle behov og spesifikke krav kan fordamperen bestilles med mer detaljerte spesifikasjoner som justeres av Güntner nye tidligere i produksjonen. 
  • I tillegg til at komponenter som lokk og bunnbrett leveres i en korrosjonsbehandlet amuliniumslegering som standard, er det også mulig å få finnene levert epoksyharpiks-beskyttet eller den eksklusive Coil Defender-versjonen som er spesielt attraktive for omgivelser med noe mer aggressiv atmosfære. 
  • GADC sørger ikke bare for optimal utnyttelse av varmeveksleren(ne?) men sørger også for optimal drift med arbeidstrykk opptil 80 bar med CO2. 

Tekniske detaljer 

Kuldemedium  t(0) Luft inn  Kapasitet
HFC -8 °C 0 °C 1.5 – 21.0 kW
CO2  -8 °C 0 °C 1.6 – 23.3 kW
-25 °C -18 °C 1.3 – 16.66 kW
Vann/glykol -3 °C 10 °C 1.3 – 20.0 kW

Luftstrøm

Vifter

1-4 vifter: Ø = 350 mm

Varmeveksler

Finneavstand: 4 eller 7 mm.

Typer avriming 

✓ Luftsirkulasjon
✓ Elektronisk – batteri
✓ Elektronisk – bunnpanne

Materialer

  Rør Finne Hus Bunnpanne
AlMg      
Aluminium      
Kobber      
Aluminium,
belagt med epoksyharpiks
     
Batteribeskyttelse*    

* fullt belagt batteri
✓ Tilgjengelige alternativ
 Standard