Multi-splitt varmepumpe

5. aug, 2019

General multi-splitt gir deg mulighet til å benytte fra 2 til 8 innedeler i et system. Anlegget er meget fleksibelt og kompakt, er lett å installere og gir deg individuell kontroll over alle rom. Kuldenor kan levere opptil 6 forskjellige størrelser på utedelen, noe som gir mulighet til en nominell kjøleeffekt fra 5.4 til 14 kW og en varmeeffekt fra 6.8 til 16 kW.

Løsningen er enkel og sparer en bolig for mye plass ute. Med 25 forskjellige typer innredninger er det lett å finne en varmepumpe som kler hvert enkelt rom. Systemet er godt egnet for eneboliger, store leiligheter, kontorbygg og butikker.

Med mulighet til å kombinere mange innedeler mot en utedel, samt lange rørstrekk, gir denne seien installatører uendelig mange muligheter. På grunn av mulighet for lange rørstrekk kan utedelen plasseres der den tar minst plass eller er til minst sjenanse.

For skjult anlegg som harmoniserer mest mulig med interiøret kan man montere en Autogrill. Den kan kontrolleres med fjernkontroll og spjeldene lukkes automatisk når den ikke er i bruk.