Varmepumper fra Fujitsu General

Vi tilbyr nå den nordiske serien av reversible, inverter-systempumper fra Fujitsu General! 
Denne er utformet spesielt for brukt i det kalde nordiske klimaet, og er testet helt ned i -25ºC. Utedelen består av komponenter som tåler ekstrem kulde og har en innebygd varmestav som skal forhindre at den fryser. Alle modellene har automatisk oppstart ved strømbrudd. 
Fujitsu General er laget spesielt for profesjonelle entreprenører. 

 

 

VINTERKONGEN 3.0
Denne kompakte og stilrene modellen er en kraftig varmepumpe, spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Den har en svært god varmefunksjon selv ved ekstremt lave temperaturer og leveres nå med en enda høyere energieffektivitet og et enda lavere støynivå. Takket være pumpens innebygde luftrensesystem kan astmatikere også nyte en bedre luftkvalitet.

Pumpens varmeveksler er også designet slik at den har 35% mer volum enn tidligere og har i tillegg fått en subvarmeveksler.
Dette gjør Vinterkongen til et svært godt valg på kalde norske vinterdager.

Typebetegnelser og nominell kapasitet:
– ASHG09LMCB 4,8 kW
– ASHG12LMCB 5,6 kW
– ASHG14LMCB 7,0 kW

DESIGNMODELLEN
Kuldenor leverer designmodellen, som er en kraftig varmepumpe med et stilrent design og en rekke innovative egenskaper. Blant annet har den et ut som kan ha fire programmer pr. dag, totalt 28 programmer per uke. I tillegg har den både økonomifunksjon og bevegelses-sensor, som gjør at pumpen opererer med lavere intensitet når det ikke er folk i rommet.

Designmodellen er enkel å både betjene og vedlikeholde, og har en power-knapp for ekstra varmefunksjon. Den har dessuten vunnet tre priser for sitt flotte design!

Typebetegnelser og nominell kapasitet:
– ASHG09LTCB 5,4 kW
– ASHG12LTCB 6,5 kW
– ASHG14LTCB 7,0 kW

GULVMODELLEN
Den nordiske gulvmodellen har ekstra høy varmekapasitet langs gulvet, og er meget energieffektiv. Den fordeler varmen raskt og jevnt i rommet, og den slanke utformingen gjør innedelen ideell for montering inntil vegg eller under vindu. Den kan også bygges inn i veggen. Dersom man kun vil varme opp øvre del av rommet eller hindre trekk fra vindu, kan man enkelt justere det øverste spjellet på pumpen.

Gulvmodellen er svært enkel å vedlikeholde, og har et deodiseringsfelt som bryter ned vond lukt og fjerner bakterier.

Typebetegnelser og nominell kapasitet:
– AGHG09LVCB 5,5 kW
– AGHG12LVCB 5,7 kW
– AGHG14LVCB 6,1 kW

UTEDEL OG TILLEGGSUTSTYR
Utedelen til de forskjellige modellene har nylig fått en oppgradering, med nye temperatursensorer som er 100% nøyaktige ned til -50ºC, ny bunnpanne med varmestav, isolasjon og lyd-dempende matte rundt kompressoren. Sistnevnte senker støynivået fra utedelen til et minimum. I tillegg kan kompressorens effekt justeres etter behov, for å gi optimal energibesparelse.

Den slanke fjernkontrollen som følger med varmepumpen har en oversiktlig LCD-skjerm og er enkel å bruke for hele familien.
Det er også mulig å bruke en kablet fjernkontroll som monteres fast på veggen.

 

 

Kuldenor tilbyr alt du trenger av utstyr og montasjemateriell til varmepumpeinstallasjon.
Bestill alt samlet, så sparer du penger på faktura.
Kontakt oss på telefon 73 20 19 00 eller e-post ordre@kuldenor.no for mer informasjon og bestilling.