Vifte med gitter

AKSIALVIFTER MED GITTER 
Aksialviftene fra Ziehl-EBM utmerker seg med sin lave installasjonsdybde og gode energieffektivitet, samtidig som de er svært stillegående. Kuldenor lagerfører blåsende og sugende aksialvifter fra og me 200 mm, opptil 640 mm. Ved bestilling kan vi levere vifter opptil 910 mm på bestilling. De fleste viftene finnes i både 230V 1-fas og 400V 3-fas, 50/60 Hz. Alle andre størrelser kan spesialbestilles etter behov. 

FIRKANTVIFTER OG UNIVERALMOTORER
Firkantviftene fra Ziehl-EBM har vært standard i mange elektronikkjøleanlegg i årevis. De er kompakte, sillegående og energieffektive. Den integrerte motoren gjør viftene svært plassbesparende. Firkantviftene er dessuten lette å tilpasse etter behov i anlegget og kan knyttes direkte til regulatoren. 

De universelle Q-motorene er kompakte og robuste og har feste som gir mange forskjellige monteringsmuligheter. Samtidig er de svært holdbare med lang levetid og vern mot låst rotor. Motorene lagerføres fra 5 W til 34 W. 

TVERRSTRØMVIFTER 
Kuldenor lagerfører tverrstrømvifter som passer i alle typer kjøledisker. Disse har svært høy luftflyt med relativt lav motstand og er så gått som lydløs under drift.